Veel Gestelde Vragen

Onze Diensten

Ons Naturo-assortiment is momenteel beschikbaar voor levering op het vasteland van het VK, Noord-Ierland en Ierland. Helaas zijn er zonale toeslagen van toepassing op artikelen die naar de Schotse Hooglanden en Eilanden gaan. Dit is afhankelijk van het aantal dozen en het gewicht van elke doos. Voor leveringen van internationale bestellingen en verdere vragen kunt u ons rechtstreeks e-mailen op customercare@naturopetfoods.com

Levering is gratis bij bestellingen van meer dan £29/€30. Voor bestellingen van dit bedrag of lager wordt €5,50 bezorgkosten in rekening gebracht. Onze online bestellingen worden bezorgd door DPD Ierland. Uw trackingnummer kan worden gebruikt op hun site op www.dpd.ie/tracking. Houd er rekening mee dat uw trackingnummer niet werkt op DPD UK. Stuur ons een e-mail rechtstreeks met eventuele vragen over internationale verzendkosten op customercare@naturopetfoods.com

Onze online bestellingen worden bezorgd door DPD Ierland. Uw trackingnummer kan worden gebruikt op hun site op www.dpd.ie/tracking. Houd er rekening mee dat uw trackingnummer niet werkt op DPD UK.

U kunt uw bestelling niet wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst.Dit komt door onze extreem snelle verwerking. Hierdoor kunnen wij bestellingen zo snel mogelijk na ontvangst inpakken en binnen 3 werkdagen bij u aan de deur staan.

Om een aankoop op onze website te voltooien, kunt u afrekenen als gast of een account aanmaken. De voordelen van het aanmaken van een account zijn onder meer 10% korting op uw eerste bestelling, de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Abonneren & Opslaan-programma om 5% korting te ontvangen op elke bestelling, en beloond worden via ons Pawsome Perks-loyaliteitsprogramma.

Helaas bieden we momenteel geen korting voor bulkbestellingen of een fokkersprogramma. U kunt regelmatig geld besparen door 5% te krijgen met onze Abonneren & Opslaan-service.

Absoluut! Bel ons gewoon op 0800 433 4522 om met een van onze collega's te spreken die een bestelling telefonisch voor u kunnen verwerken als u de voorkeur geeft aan deze manier van bestellen. Houd er rekening mee dat u nog steeds een e-mailadres nodig heeft om telefonische bestellingen te voltooien.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling beschadigd is aangekomen. Neem contact met ons op via e-mail op customercare@naturopetfoods.com waar een van onze medewerkers u zal helpen.

Het spijt ons te horen dat u het verkeerde product heeft ontvangen. Neem contact met ons op via e-mail op customercare@naturopetfoods.com waar een van onze medewerkers u zal helpen.

Door de snelle afhandeling van onze online bestelservice kunnen verkeerde bestellingen niet altijd worden verwerkt. Neem contact met ons op via e-mail op customercare@naturopetfoods.com, waar een van ons team zal controleren of we uw bestelling kunnen corrigeren voordat deze ons magazijn verlaat.

We kunnen een offerte maken voor levering buiten ons normale leveringsgebied van het VK, NI en ROI. Neem dan contact met ons op via customercare@naturopetfoods.com en laat ons weten welk product je wilt, de hoeveelheid en het gewenste afleveradres. We hebben ook distributeurs over de hele wereld als u liever persoonlijk koopt. We kunnen u op hetzelfde e-mailadres de dichtstbijzijnde provider laten weten.

Onze Producten

We streven naar zorg voor het milieu en al onze verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Wat onze afgewerkte producten betreft, zijn onze droge zakken, plastic trays, blikken en kartonnen hoezen recyclebaar, maar het foliedeksel kan momenteel niet worden gerecycled.

Helaas kunnen we geen gratis monsters van onze producten verstrekken. Ons assortiment is echter verkrijgbaar in alle grote supermarkten en huisdierenspecialisten in het Verenigd Koninkrijk in enkele verpakkingsformaten voor ons nat honden- en kattenvoer. Als alternatief zijn alle smaken beschikbaar op onze website met gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan £29/€30.

Gezondheidsproblemen ontwikkelen zich vaker bij honden- of kattenvoer van lage kwaliteit als gevolg van voedingstekorten. Door uw huisdier voer van hoge kwaliteit te geven, zoals Naturo, wordt dat risico verminderd en blijft uw huisdier zijn hele leven gezond.

Om over te stappen van een ander merk huisdiervoer op Naturo, introduceert u Naturo geleidelijk over een periode van 3-7 dagen . U dient dit te doen door de hoeveelheid Naturo te verhogen en tegelijkertijd de hoeveelheid van het oude dieet van uw huisdier bij elke maaltijd te verminderen totdat u alleen Naturo voert.

Naturo's natuurlijke honden- en kattenvoeding is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat we alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten gebruiken. We zorgen voor volledige traceerbaarheid van ons vlees tot aan de boerderij en we gebruiken geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen in onze voedingsmiddelen.

Naturo natural nat honden- en kattenvoer is 24 maanden houdbaar. Als u een specifieke productvraag heeft, neem dan contact met ons op via customercare@naturopetfoods.com

Naturo's Nat Honden- en Kattenvoer heeft een uniek kookproces. Er is minder kooktijd nodig, waardoor de goedheid van onze ingrediënten wordt beschermd. Dit proces kan worden vergeleken met koken met stoom. Zo houden we al ons voedsel volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen met behoud van een lange houdbaarheid.

We werken nauw samen met al onze leveranciers en houden nauwlettend in de gaten welke ingrediënten we binnenkrijgen. Als ze niet aan onze eisen voldoen, accepteren we ze gewoon niet. Het grootste deel van ons aanbod is waar mogelijk lokaal ingekocht. Alle gebruikte producten zijn geschikt voor menselijke consumptie en herleidbaar tot de bron.

Net als bij mensen, leveren groenten essentiële natuurlijke vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen en het energieniveau te verhogen. U kunt het specifieke ingrediëntvoordeel zien voor elk fruit, groente, graan en vlees dat we hier gebruiken.

Naast dat onze producten allemaal een hoog vleesgehalte hebben, zitten ze ook boordevol andere ingrediënten waar je trouwe viervoeter baat bij heeft, evenals toegevoegde vitamines en mineralen. U kunt onze volledige ingrediëntenlijst hier bekijken. De rest van het product bestaat uit water, dit maakt het voer sappiger en natuurlijk aantrekkelijker voor uw huisdier en is tevens een uitstekende bron van hydratatie.

Al het niet opgegeten voedsel kan in een afgesloten bakje in de koelkast worden geplaatst en de volgende dag en tot 72 uur (tray) of 24 uur (blikjes) na opening worden geserveerd als het volgens de instructies op de verpakking wordt bewaard.

Het is misschien niet nodig om Naturo-producten in te vriezen, aangezien de gekoelde bewaring van het geopende product 72 uur is. Daarom kan niet opgegeten voedsel in een afgesloten bakje in de koelkast worden geplaatst en de volgende dag worden geserveerd. Hoewel de producten kunnen worden ingevroren, raden we aan om ze grondig te ontdooien voordat ze aan het huisdier worden gevoerd, hoewel we niet aanraden om ze in te vriezen, omdat dit de kwaliteit/uiterlijk van het product kan verminderen als het eenmaal ontdooid is.

Naturo heeft een assortiment graanvrij hondenvoer en ons assortiment kattenvoer is ook graanvrij. Onze recepten met rijst zijn ook glutenvrij omdat rijst, in welke vorm dan ook, geen gluten bevat.

Naturo is een gekookt voer voor huisdieren. Het wordt zachtjes gestoomd in de bak of het blikje, en wordt het lekkerst door uw huisdier als het op kamertemperatuur wordt geserveerd.

Naturo Pet Food kan desgewenst licht in de magnetron worden opgewarmd.

Richtlijnen voor het opwarmen van Naturo Natural Nat Hondenvoer:

Verwijder het foliedeksel volledig van de schaal, of verwijder de inhoud uit het blik, en magnetron gedurende 35-45 seconden, laat 1 minuut staan alvorens te serveren. Controleer of het voer niet te warm is voor uw hond om te eten. Niet nogmaals opwarmen. Na verhitting binnen 12 uur consumeren.

Richtlijnen voor het opwarmen van Naturo Natural Katten natvoer.

Verwijder de folie en magnetron gedurende 25 seconden volledig en laat 1 minuut staan alvorens te serveren. Controleer of het voer niet te heet is voor uw kat om te eten. Niet nogmaals opwarmen. Na verhitting binnen 12 uur consumeren.

Naturo is een natuurlijk graanvrij kattenvoer. Ons kattenvoer bevat ook geen kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen en is 100% natuurlijk.

De keuze is geheel aan jou! Het eerste dat u moet overwegen, is of uw huisdier allergisch is voor granen, gluten of andere ingrediënten. Als uw huisdier allergisch is voor graan, raden we ons graanvrij assortiment aan, maar er zijn ook veel voordelen aan ons assortiment met rijst.

Er zijn geen toegevoegde suikers in het Naturo assortiment. We gebruiken natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit zonder toegevoegde kleur-, smaak- of bewaarmiddelen.

Raadpleeg de Naturo Feeding Guide om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te zien.

Al het vlees en de vetten in ons assortiment natuurlijke diervoeding zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie, te herleiden tot de bron. We werken nauw samen met al onze leveranciers, waarbij elke levering wordt geïnspecteerd voordat ze worden goedgekeurd.

Kelp is een zeewier dat een natuurlijke bron van vezels is en geconcentreerde bronnen van mineralen heeft, waaronder kalium, calcium, magnesium, ijzer en jodium.

Taurine is belangrijk voor het gezichtsvermogen, de hartfunctie, de galvorming en de voortplanting van katten.

We bieden momenteel een vetarm natvoer voor honden; Lichte Kip Met Rijst En Groenten. Deze bevat 40% minder vet.

Naturo is een hypoallergeen, 100% natuurlijk honden- en kattenvoer. Onze recepten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Om deze redenen is Naturo een goede keuze als uw hond of kat een gevoelige maag heeft. Als uw huisdier echter allergisch is voor een bepaald ingrediënt, gespecificeerd door uw dierenarts, moet u de volledige lijst met ingrediënten van elk product controleren voordat u het koopt of voert. Onze Grain Free en Grain & Gluten Free assortimenten zijn gemaakt met het oog op allergiegevoelige honden.

Het is natuurlijk het beste om het best mogelijke dieet voor de levensfase te voeren, en onze puppyvoeding is beter voor de opgroeiende hond vanwege het verhoogde eiwit dat we in ons puppyrecept hebben. We verwachten geen nadelige gevolgen van het onbedoeld gebruik van een dieet dat is ontworpen voor een volwassen hond. Als u twijfelt of het goed met uw pup gaat, neem dan contact op met uw dierenarts en laat uw hond onderzoeken op tekenen van een slechte gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen!

In onze puppyvoeding is het eiwitgehalte hoger en de toegevoegde vitamines en mineralen verschillen ook van het recept voor volwassenen om de hogere niveaus te compenseren die nodig zijn voor opgroeiende en zich ontwikkelende honden. Als u ons Adult- assortiment aan uw puppy wilt voeren, raden wij u aan eerst uw vertrouwde dierenarts te raadplegen voor hun deskundig medisch advies.

Absoluut. Het standaardadvies voor het spenen is om een goed verteerbaar voer te gebruiken dat is samengesteld voor de vroege groeiperiode, die bij honden enorm wordt versneld in vergelijking met die bij baby's. De Naturo Puppyvoeding heeft alles wat opgroeiende pups nodig hebben.

Alle Naturo Natural Pet Food-producten worden geclassificeerd als complete voeding omdat ze alle vitamines en mineralen bevatten die uw hond nodig heeft om gelukkig en gezond te zijn, inclusief het gebit! Dit betekent dat u niets anders aan hun maaltijd hoeft toe te voegen voor hun tanden, tenzij u dat liever doet.

Onze brokjes zijn gemiddeld 12 mm, met een afwijking van 10-14 mm. Omdat er vers vlees in de brok zit en het een natuurproduct is, is variatie in grootte te verwachten. Ons droogvoer is geschikt voor alle volwassen honden van 1-7 jaar.

Als uw huisdier aan een nierziekte lijdt, dient u altijd uw vertrouwde dierenarts te raadplegen en het advies op te volgen. We hebben klanten die Naturo als topper voor hun receptvoer gebruiken om de smakelijkheid voor hun huisdier te vergroten, maar dit doen ze op advies of goedkeuring van hun dierenarts. Raadpleeg bij medische vragen over uw trouwe viervoeter altijd uw dierenarts.

Pancreatitis bij honden kan een pijnlijke aandoening zijn, vooral in de periode direct na het eten. Er wordt aangenomen dat het beperken van het vet-/oliegehalte van het voedsel dit postprandiale ongemak minimaliseert. Er zijn volledig uitgebalanceerde, volledige veterinaire voorgeschreven diëten die speciaal zijn ontworpen voor honden met pancreatitis, maar niet alle honden zullen die gemakkelijk innemen. Het is mogelijk om de vetarme behoefte te bereiken met Naturo petfood door te streven naar een vet/ruwe oliegehalte van rond de 7%. Dit betekent dat je Naturo moet verdunnen met andere koolhydraten zoals aardappel, rijst of pasta. Een eenvoudige wiskundige berekening maakt het mogelijk de hoeveelheid toe te voegen koolhydraten te bepalen. Als het ruw vet-/oliegehalte van natvoer bijvoorbeeld 14% is, dan zal het mengen van koolhydraten om 50:50 een veilig niveau creëren. U moet echter altijd uw dierenarts raadplegen als u zich medische zorgen maakt.