Behind the Hypoallergenic Label

Met zoveel termen die worden gebruikt, begrijpen we dat het verwarrend kan zijn om te weten welk type hondenvoer het beste is voor uw huisdier. Waarom is hypoallergeen hondenvoer beter? Waar is natuurlijk voer voor huisdieren eigenlijk van gemaakt? Zou een graanvrij hondenvoer de gevoelige buik van mijn hond verbeteren?

Dus wat zit er achter het hypoallergene label? Hier is onze factsheet over ingrediënten om alles uit te leggen -

Eiwit

Eiwitten zijn in wezen de bouwstenen van uw hond. Ze produceren niet alleen hormonen en enzymen om het lichaam van uw hond te reguleren, ze zijn ook een gezonde bron van aminozuren die essentieel zijn voor spierontwikkeling, een gezonde huid en vacht. Een tekort aan aminozuren kan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Niet alle eiwitten zijn echter gelijk gemaakt, en als je de etiketten van sommige bewerkte hondenvoeding hebt bekeken, ben je misschien behoorlijk misselijk, om nog maar te zwijgen van enge, dierlijke bijproducten en vulstoffen tegengekomen. Het hypoallergene hondenvoer van Naturo is anders omdat onze eiwitten afkomstig zijn van dierlijke vleesbronnen die geschikt zijn voor menselijke consumptie - kip, eend, kalkoen, lam en zalm - en we kunnen elk ingrediënt terugleiden naar de bron.

Vezels en koolhydraten

Een bron van energie en geweldig voor de darmgezondheid, onze bronnen van vezels en koolhydraten zijn afkomstig van:
 
Bruine rijst - Een hypoallergene bron van vezels die een hoog gehalte aan het aminozuur lysine bevat.
Wortelen - Bevat bètacaroteen om uw hond te helpen vitamine A te produceren
Erwten - Een bron van ijzer, vitamine A en K, plus magnesium en fosfor voor de gezondheid van bloed, botten en spieren.
Aardappelen – Een hoge energiebron die vezels, vitamine C, vitamine B-complex en ijzer bevat.
Gedroogde Tomaten - Tomaten bevatten lycopeen, een antioxidant die het immuunsysteem van uw hond versterkt.
Gedroogde witlofwortel - Stimuleert de groei van goede nuttige bacteriën in het spijsverteringsstelsel voor een goede darmfunctie.

Vitamines en mineralen

Ons hypoallergene hondenvoer zit boordevol vitamines en mineralen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Deze omvatten vitamine A, uitstekend voor het gezichtsvermogen, vitamine D, voor sterke botten, en vitamine E, om het immuunsysteem van uw hond te versterken. Gedroogde basilicum, kelp, zink, mangaan, selenium en jodium vormen de essentiële mineralen in Naturo hondenvoer.

Vetten en oliën

Gezonde vetten en oliën zijn de wonderingrediënten van de natuur! Ze helpen niet alleen bij het opbouwen van sterke botten, tanden, haar, vacht, spieren en immuunsysteem, ze dragen ook bij aan de spijsvertering, reproductieve en cardiovasculaire gezondheid. Zalm- en zonnebloemolie zijn de twee soorten in onze hypoallergene ingrediëntenlijst, boordevol omega 3 en 6.

Het hondenvoer van Naturo is hypoallergeen, wat betekent dat het minder snel een allergische reactie bij uw hond veroorzaakt. Klik hier voor een volledige gedetailleerde lijst van al onze natuurlijke ingrediënten.