Onze Recepten

ALLE RECEPTEN ZIJN 100% NATUURLIJK

100% Natural Ingredients

Naturo natuurlijk katten- en hondenvoer onderscheidt zich door het hoge aandeel hoogwaardige dierlijke eiwitten dat in de recepten wordt gebruikt. Alle vleeseiwitbronnen zijn afkomstig van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie, waarbij het Naturo nat kattenvoer assortiment 80% vlees bevat en het Naturo nat hondenvoer assortiment tot 60% vlees bevat.

Our Range

Naturo natuurlijke kattenvoeding bevat een hoog vleesgehalte om te voldoen aan de behoeften van katten als carnivoren met toegevoegde vitamines, mineralen en oliën voor de algehele gezondheid van uw kat. Alle recepten zijn graanvrij, omdat we weten dat katten kieskeurige smaakpapillen kunnen hebben zonder toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

All Natural

Naturo natuurlijk hondenvoer bevat een hoog vleesgehalte met tal van voedingsopties om aan de verschillende behoeften van de honden van ons land te voldoen. Aan alle recepten zijn vitamines, mineralen en oliën toegevoegd om een ​​goede gezondheid van uw hond te bereiken, zonder toegevoegde kleur-, smaak- of bewaarmiddelen.

Essential Ingredients

Chicken

Kip - Uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en B-vitamines om gezonde spieren en energietoevoer te ondersteunen.

Duck

Eend - Premium bron van alternatieve eiwitten. Biedt een bron van vitamines en mineralen. Ideaal voor honden met intolerantie voor veel voorkomende eiwitten.

Salmon

Zalm - Licht verteerbaar, mager en boordevol vitamines. Zalm bevat Omega 3 en Omega 6 vetzuren. Deze leveren onder meer een bijdrage aan een gezonde huid en vacht.

Lamb

Lam - Een rijke bron van mineralen, met name ijzer, dat van vitaal belang is voor een efficiënte zuurstoftoevoer in het bloed, en zink, dat essentieel is voor de gezondheid van huid en vacht, evenals voor wondgenezing.

Turkey

Kalkoen - Goed verteerbaar en een rijke bron van essentiële aminozuren, B-vitamines en mineralen.

Tuna

Tonijn - Boordevol vitamines en voedingsstoffen, arm aan verzadigd vet en een uitstekende bron van eiwitten.

Carrots

Wortelen - Een natuurlijke bron van bètacaroteen die honden helpt vitamine A te produceren en dient als een antioxidant om ziekten en infecties te helpen voorkomen.

Potatoes

Aardappelen - Hoog in koolhydraten, een uitstekende energiebron. Aardappelen bevatten ook vezels, vitamine C, vitamine B-complex en ijzer.

Brown Rice

Bruine rijst - Een niet-allergene bron van vezels en energie en in de vorm van goed verteerbare koolhydraten is het ook zacht voor de maag van uw hond.

Peas

Erwten - Geweldige bron van voedingsstoffen, waaronder voedingsvezels, ijzer, vitamine A en K.

Sweet Potato

Zoete Aardappel - Rijk aan de krachtige antioxidant bèta-caroteen die in het lichaam van uw hond wordt omgezet in vitamine A, essentieel voor het gezichtsvermogen van uw hond, botgroei, voortplanting en groei/onderhoud van huidweefsel

Sunflower Oil

Zonnebloemolie - Minder verzadigd vet en rijk aan Omega 6 wat een gezonde huid en vacht bevordert.

Flaxseed Oil

Lijnzaadolie - Bevat Omega 6 essentiële vetzuren om een ​​gezonde huid en vacht te helpen behouden. Ondersteunt mobiliteit en flexibiliteit en bevordert gezonde gewrichten.

Salmon Oil

Zalmolie - Bevat een hoog gehalte aan essentiële omega 3-vetzuren om een ​​gezonde huid en vacht te helpen behouden

Superfood Ingredients

Onderstaande superfood ingrediënten vind je ook terug in Naturo Cans & Chef’s Selection Range.

Broccoli

Broccoli - Helpt bij het bestrijden van infecties, behandelt huid- en hartproblemen en heeft bewezen kankerbestrijdende effecten. Ook een natuurlijke bron van antioxidant vitamine C en calcium, die een rol spelen bij de groei en instandhouding van normale botvorming

Green Beans

Sperziebonen - Een natuurlijke bron van vezels en vitamine K.

Craberries

Veenbessen - Ter ondersteuning tegen urineweg- en blaasontstekingen. huid en vacht.

Bosbessen - Bevat antioxidante flavonoïden (met name anthocyanines) en vitamine C die beschermen tegen cellulaire schade door vrije radicalen.

Paprika's - Kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn veroorzaakt door artritis

Pumpkin

Pompoen - Bevat antioxidanten Vitamine C en E.

Kale

Boerenkool - Geweldige bron van vitamine A, E, C, K evenals mineralen, ijzer en calcium.

Courgette

Courgette - Een natuurlijke bron van vitamine C en K, bètacaroteen en calcium.

Goji Berries

Goji-bessen - Natuurlijke bron van vitamine A, E, C, K en mineralen, ijzer en calcium. Bevat antioxidantvitaminen die helpen beschermen tegen cellulaire schade door vrije radicalen en een gezonde botontwikkeling ondersteunen.

Chick Peas

Kikkererwten - Kan een tot 3 keer hogere eiwitconcentratie bevatten dan granen, waardoor uw hond meer energie krijgt.

Coconut

Kokos - Zeer goed verteerbaar, bevat vetzuren en vitamine E die de weefselgezondheid en een gezonde vacht ondersteunen.

Quinoa

Quinoa - Rijk aan eiwitten en aminozuren om normale stofwisselingsprocessen te helpen behouden en voor weefselonderhoud en groei.