Waarom Naturo?

Over ons

De familie Mackle maakt al 50 jaar hoogwaardig voer voor huisdieren in County Armagh, Noord-Ierland. Naturo Natural Pet Food is een apart familiebedrijf, Mackle Petfoods, dat er trots op is het enige grote merk voor huisdiervoeding in het VK te zijn dat voor 100% in familiebezit is.

Naturo is een 100% natuurlijk honden- en kattenvoer en biedt compleet natvoer voor honden, droogvoer voor honden en nat kattenvoer.

Onze honden en katten zijn niet alleen huisdieren, het zijn gezinsleden met vier poten. Naturo werd in 2010 opgericht nadat Mackle Petfoods de behoefte aan natuurlijk honden- en kattenvoer erkende, dat gebruik maakte van hoogwaardige ingrediënten en toegankelijk was voor alle baasjes van gezelschapsdieren die hun honden en katten een gezond dieet wilden geven.

Naturo bracht hoogwaardige materialen van menselijke kwaliteit op de markt voor honden- en kattenvoer met schone etikettering, wat resulteerde in gezond voedsel voor huisdieren, zonder kunstmatige kleurstoffen, additieven of smaakstoffen.

Alle verpakkingen van Naturo zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen en een groot deel van ons assortiment kan gemakkelijk thuis worden gerecycled.


whynaturo1
whynaturo2
whynaturo3

DE VOORDELEN VOOR DE GEZONDHEID

Strong Immune System

STERK IMMUUNSYSTEEM

Naturo gebruikt alleen hoogwaardige eiwitten afkomstig van dierlijke en plantaardige bronnen om het immuunsysteem te helpen voeden. Daarnaast ondersteunen belangrijke vitamines en mineralen het immuunsysteem en helpen ze dagelijks bij de natuurlijke regeneratie van cellen.

Good Skin and Coat

GOEDE HUID EN VACHT

Naturo-diëten bevatten een optimale balans van omega 6 en omega 3 om een ​​gezonde huid en glanzende vacht te bevorderen en om te helpen bij jeukende huidaandoeningen. Daarnaast zijn de vitamines en mineralen in Naturo compleet hondenvoer ook goed voor vacht en huid.

Highly Palatable

ZEER SMAAKBAAR

Naturo is gemaakt van hoogwaardige, gezonde ingrediënten met natuurlijke smaakstoffen. De geur, smaakstoffen en smaak zouden zelfs de meest kieskeurige honden moeten bevallen.

Optimal Weight

OPTIMAAL GEWICHT

Een passend eiwit- en vetgehalte helpt uw ​​hond om het ideale gewicht te behouden. Naturo-diëten bevatten ook vitamine B-complex ter ondersteuning van een gezonde energiebalans.

Strong Bones & Joints

STERKE BOTTEN & GEWRICHTEN

Een balans van mineralen en omega 3 ondersteunt gezonde botten en gewrichten. Bovendien zullen glucosamine en chondroïtine de aanhoudende gezondheidsfunctie van de gewrichten bij oudere honden helpen bevorderen.

Healthy Digestive System

GEZOND SPIJSVERTERINGSSYSTEEM

Goed verteerbare eiwitten en vezels helpen een gezond spijsverteringsstelsel te behouden. Bovendien zullen honden, als goed verteerbaar hondenvoer, kleinere, stevigere ontlasting produceren.

Onze Recepten

Naturo's 100% natuurlijke recepten voor hondenvoer en kattenvoer zijn samengesteld in nauwe samenwerking met toonaangevende voedingsdeskundigen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de voedingsbehoeften van uw hond en kat. Onze complete maaltijden zijn uitgebalanceerd om de eiwitten, koolhydraten, vitamines, mineralen en oliën te leveren die nodig zijn voor een gezonde en gelukkige trouwe viervoeter.

We doen er alles aan om ingrediënten waar mogelijk lokaal in te kopen om volledige traceerbaarheid te garanderen naar de boerderijen van onze gerenommeerde leveranciers.

Al het vlees wordt verwerkt volgens dezelfde standaard als het vlees dat voor menselijke consumptie wordt gebruikt, en er worden geen slecht verteerbare dierlijke producten, vulstoffen of synthetische chemicaliën gebruikt in Naturo-producten.