inschrijven en Opslaan

De voordelen

Save

OPSLAAN

5% korting op elke bestelling
+ GRATIS levering

Hassle Free

MOEITELOOS

Handig, traceerbaar,
levering aan de deur

Easy To Use

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Abonnementen bewerken
snel en gemakkelijk

Happy & Healty Pets

GELUKKIGE & GEZONDE HUISDIEREN

Kwaliteitsvoeding!
Goed gedaan huisdier ouder

HET IS ZO MAKKELIJK!

  • Kies uit ons volledige assortiment Naturo honden- en kattenvoer.
  • Selecteer hoe vaak u uw producten wilt ontvangen.
  • Plaats een bestelling en geniet van snelle, gratis, traceerbare levering.
    (Min abonnementswaarde is £50 / Min abonnementstermijn is 3 kalendermaanden)
  • U hoeft uw bestelling niet opnieuw te plaatsen, we zijn ermee bezig!
  • Van gedachten veranderen? U hoeft alleen maar in te loggen om op elk moment te wijzigen.
dogbowl-euro

Veelgestelde vragen

Onze Naturo-abonnementsservice geeft u de mogelijkheid om de door u gekozen producten te selecteren en een terugkerende bestelling voor deze producten in te stellen. Deze terugkerende bestelling krijgt een gereduceerde prijs van 5% korting op elke bestelling. Als u een abonnement afsluit, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat het favoriete eten van uw kat of hond opraakt.

U kunt uw abonnement (producten, hoeveelheden, leveringsfrequentie) wijzigen tot 1 week voor uw volgende levering.

Een minimumwaarde van £ 50/€ 50 moet worden bereikt in uw bestelling om gebruik te kunnen maken van onze abonnementsdiensten. Dit is voor elke tijdsperiode, b.v. £50/€50 elke 4 weken, en als u een ander tijdsbestek voor 8 weken instelt, moet dit ook £50/€50 bedragen. Er is geen maximum aantal artikelen dat u kunt bestellen.

Bezoek de door u gekozen productpagina's en selecteer eenvoudig ""Bestel elke"" en selecteer de door u gekozen leveringsfrequentie, voeg toe aan uw winkelmandje en reken af ​​zoals gewoonlijk!

Zodra je je hebt geabonneerd, ontvang je een e-mail ter bevestiging van je abonnementsservice-bestelling. Deze e-mail bevat een link naar uw account, waar u uw toekomstige bestellingen, abonnementsitems en uw abonnementsaccountgegevens kunt beheren.

Andere kortingscodes kunnen helaas niet worden gebruikt in combinatie met onze Abonnementsservice, omdat u nu al profiteert van een prijsverlaging en het gemak dat uw bestelling wordt geleverd met een frequentie die u het beste uitkomt.

Uw bestelling wordt zoals gewoonlijk geplaatst en alle toekomstige bestellingen worden automatisch geplaatst op basis van de leveringsfrequentie die u hebt geselecteerd.

De frequentie die u selecteert, is de dag waarop u wordt gefactureerd en de dag waarop uw volgende bestellingen worden verzonden. bijv. je hebt gekozen voor een frequentie van twee weken op een dinsdag, dus om de andere dinsdag wordt je gefactureerd, wordt de bestelling ingepakt en verzonden, en komt deze 3 werkdagen later bij je aan.

Je kunt je abonnement wijzigen tot een week voor de bezorging. Levering is gratis.

Abonnementen kunnen niet binnen de eerste 3 maanden worden opgezegd, maar kunnen daarna op elk moment worden opgezegd.

Mocht een van de door u gekozen producten niet meer leverbaar zijn of een prijswijziging ondergaan, dan wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gesteld, zodat u uw abonnement naar eigen inzicht kunt wijzigen.

Om gebruik te kunnen maken van onze abonnementen, moet u als klant geregistreerd zijn op onze website.

U kunt uw abonnement op elk moment beheren in het menu "Mijn abonnementen" in uw account. Abonnementen kunnen na 3 maanden worden opgezegd en abonnementswijzigingen kunnen worden aangebracht tot een week voordat uw volgende levering moet plaatsvinden.

Waarom online bij ons winkelen?

Voedingsadvies

Weet u niet zeker hoeveel u moet bestellen? Vul onze beknopte handleiding in om de perfecte voedingsbehoeften voor uw huisdieren te vinden.

Onze Recepten

Gemaakt met alleen de beste hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, aangevuld met essentiële vitamines, mineralen en oliën.

Pawsome voordelen

Verdien punten bij elke bestelling, krijg deskundig advies en geniet van exclusieve aanbiedingen & beloningen voor uw trouwe viervoeter.