Natuurlijke ingrediënten voor katten

STERK IMMUUNSYSTEEM

Naturo kattenvoeding gebruikt alleen hoogwaardige eiwitten afkomstig van dierlijke bronnen ter ondersteuning van het immuunsysteem. Bovendien zijn belangrijke vitaminen en mineralen onmisbaar voor een normale groei en hebben een gunstig effect op de enzymenvorming en de ph-balans.

GEZOND HART EN GOEDE OGEN

De Naturo kattenvoedingsrecepten bevatten allemaal toegevoegde taurine, dat belangrijk is voor gezonde ogen, een goede hartfunctie, galvorming en voortplanting.

VRIJ VAN GRANEN

Onze Natvoeding voor katten is granenvrij, aangezien granen vaak allergieën kunnen veroorzaken. Naturo Kattenmousse bevat ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen, en is 100% natuurlijk.

GEZONDE SPIJSVERTERING

Zeer licht verteerbare eiwitten dragen bij aan een gezonde spijsvertering. Naturo kattenmousse bevat 80% kwalitatief hoogwaardig vlees. Deze bron aan eiwitten is onontbeerlijk voor de groei en ontwikkeling, aangezien katten meer eiwitten nodig hebben dan honden.

GEZONDE HUID EN VACHT

Naturo voeding is optimaal uitgebalanceerd met Omega 6 en Omega 3 ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht. Ze spelen ook een zeer belangrijke rol bij het genezen van ontstekingen.